Geschenkpakket

De juiste attentie of het juiste geschenk, op het passende moment. LynQus biedt een ruime mogelijkheden voor de juiste keuzes. Klik hier om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor het samenstellen van een attentie of geschenkpakket.

Attentie

Voor het juiste moment

Soms vragen de omstandigheden om een attentie voor werknemer of relatie. Denk hierbij aan de geboorte van een kind of het binnenhalen van een uitzonderlijke opdracht of gewoon zomaar omdat het kan.

Om blijk van waardering te geven en dit moment niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, kan LynQus helpen met het samenstellen van de juiste attentie voor de persoon of personen in kwestie.

Geschenkpakket

Voor het juiste seizoen

Het kerstpakket is in Nederland inmiddels een bekend en ingeburgerd begrip. Wat is er dan leuker dan iemand verrassen met bijvoorbeeld een zomer-, Sinterklaas- of paaspakket?

Wij maken een pakket dat precies voldoet aan uw eisen en wensen tegen het juiste tarief.

Geschenkpakket

Het premium pakket

Het doel van relatiegeschenken is een band te smeden tussen de ontvanger van het geschenk en het bedrijf of merk. Het geven van relatiegeschenken is een geweldige methode om de merkbetrokkenheid bij potentiƫle klanten, cliƫnten en werknemers te vergroten.