3 redenen waarom je een handgeschreven boodschap zou moeten versturen

1. Ze bouwen relaties op.
Alle relaties hebben iets gemeen: ze zijn uniek en beginnen altijd met een verbinding. Handgeschreven boodschappen zijn, net als relaties, uniek en bieden een bepaald niveau van intimiteit, in tegenstelling tot digitale communicatie. Ze brengen juist een band tot stand door de moeite de bereidheid en de tijd die genomen is om te schrijven. Mensen weten graag dat er aan hen wordt gedacht en dat ze worden gewaardeerd. Handgeschreven boodschappen bereiken dit niet alleen, maar gaan nog een stap verder door de basis te leggen voor een duurzame relatie.

 

2. Ze verdiepen.
Handgeschreven briefjes kunnen mensen op een dieper niveau aanspreken dan andere vormen van communicatie. Ze herinneren werknemers en klanten eraan waarom ze met of voor u werken en geven vertrouwen en verdieping in hun toekomstige relatie met u. U zult aangenaam verrast zijn door het aantal klanten dat terugkomt na ontvangst van een handgeschreven boodschap.

 

3. Ze onderscheiden.
Handgeschreven kaarten onderscheiden uw bedrijf van anderen door u te positioneren als een attente en waarderende organisatie die de tijd neemt om een stapje extra te zetten. Denk eraan dat de vormgeving bijna net zo belangrijk is als de tekst zelf. LynQus biedt de optie om kaarten volledig aan te laten sluit aan iedere wens, waarmee bedrijven hun handgeschreven boodschappen een extra persoonlijk tintje kunnen geven. Zo wordt de boodschap nog krachtiger.